Witam
Dołączam do wątku - z innym problemem, a może pytaniem.
Używam EspoCRM od jakiegoś roku i generalnie spełnia moje oczekiwania i potrzeby. Jednym z rozszerzeń które używam to „ Sales Pack”
I mam teraz problem - jesteśmy przed obowiązkowym wdrożeniem KSeF - „Espo...” natywnie tego nie wspiera.
Czy ktoś może próbował już to jakoś wdrożyć?
Czy są jakieś plany odnośnie stworzenia jakiegoś modułu, integracji...?
Pozdrawiam
Grzegorz Rost
Hello,
I'm joining this thread with a different problem, or perhaps a question.
I've been using EspoCRM for about a year now, and it generally meets my expectations and needs. One of the extensions I use is "Sales Pack."
And now I have a problem: we're about to have to implement KSeF, and "Espo..." doesn't natively support it.
Has anyone tried implementing this yet?
Are there any plans to create a module or integration?
Regards
Grzegorz Rost
Polish users
Collapse
X
-
Oki... temat do zamknięcia.
Miałem źle napisane polecenie CRON na moim serwerzeLeave a comment:
-
Już mam dość!
Prowadzę różne próby konfiguracji kont pocztowych. Niestety wiadomości przychodzące nie pojawiają się. Pojawiają się tylko wiadomości które sam wyślę... ani jednej wiadomości przychodzącej.
Czy jest gdzieś log aby podglądnąć co ten CRM robi? Jakie wysyła polecenia sprawdzania czy nowa poczta się pojawiła na skrzynce?
Chyba muszę zmienić CRM...jestem już mocno zmęczony tym problemem.Leave a comment:
-
Temat wywołałem to może się przedstawię:
Tomasz Ławniczak i jestem z Poznania
EspoCRM używam trochę w firmie jako bazę Klientów.
Dodatkowo zastanawiam się nad wykorzystaniem w małej firmie szkoleniowej mojej Żony.Leave a comment:
-
Cześć! 🇵🇱 Jestem z Polski. Miło zobaczyć, że są tu też inni Polacy!Czy są tu użytkownicy z Polski?
Polacy... pokażcie się.
----------------------------------------------------------------------------------
Are there any Polish users here?
Poles... show yourselves.
Doodle Baseball
----------------------------------------------------------------------------------
Hi! 🇵🇱 I’m from Poland. Nice to see other Polish users here!Leave a comment:

Leave a comment: