Announcement

Collapse
No announcement yet.

Records not updating and timing out

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Records not updating and timing out

    I have been in testing mode and trying to get some people logged in...
    A lot of the time the page times out and never updates the record.
    I can't figure out what is going on. From what i can tell the browser is not sending the update command to the server.
    I don't show any errors in the logs on the server at all.
    any help would be appreciated.


  • #2
    The most common problem with PATCH is this request method is disabled

    Originally posted by pk2r View Post

    httpd.conf in conf apache directory...use vi httpd.conf to edit, and put at the top

    <ifModule mod_headers.c>
    Header always set Access-Control-Allow-Methods "POST, GET, PUT, PATCH, DELETE"
    </ifModule>

    at the bottom

    <Limit GET POST PUT DELETE HEAD OPTIONS PATCH>
    Order allow,deny
    Allow from all
    </Limit>

    then save and restart apache...
    But... in this case users get some error... you have nothing, what could help

    Comment


    • #3
      I have already tried looking at that and it did not work.
      I have logged in at other computers with the same account and it works fine.
      I have confirmed they have all the same browser versions, even uninstalled and reinstalled them and cleared cache.
      I have confirmed firewall and AV software was not the culprit.
      I even went to the espocrm demo site and it also times out there trying to update a record for testing.

      thoughts?

      Comment


      • #4
        Just to give an update, I determined it was Antivirus scanning web traffic for malicious content that was preventing the save/updating of the records.
        AV: ThreatTrack Vipre had to disable "Web Traffic Protection", Simplying adding the URL and Domain to the safe list did not resolve it.

        Comment

        Working...
        X