Announcement

Collapse
No announcement yet.

Стосовно модуля інтеграції з Binotel.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Стосовно модуля інтеграції з Binotel.

    Використовуємо систему Binotel, вирішуєм питання потреби придбання модуля інтеграції з EspoCRM. Маєм номер 0-800, дзвінки приймаємо/здійснюємо лише з моб.телефонів (тобто EspoCRM не використовується для здійснення дзвінків).

    Є питання стовно роботи цього модуля:

    1. Чи буде підтягатись назва контакта з EspoCRM у Binotel? Наприклад, створюємо контакт у EspoCRM, називаєм його"Наталя". Якщо ця "Наталя" буде дзвонити на наш 0-800, чи підтягне Binotel назву з EspoCRM - чи буде на екрані мобільного телефона напис "Наталя", чи просто номер телефону?

    2. Чи буде підтягатись контакт з Binotel до EspoCRM?

    3. Історія дзвінків. Якщо ми проводимо дзвінки з мобільного, чи буде ця історія дзвінків підтягяатись до певного контакта в EspoCRM (за його номером мобільного)?

    4. Запис розмови. Чи буде запис розмови автоматично збергатись у EspoCRM, чи то потрібно буде "руками" стягувати його з Binotel’а і зберігати в Еспо?


  • #2
    Доброго дня,
    Espo CRM має можливість зінтегруватися з Binotel по VoIP. Для цього необхідно придбати пакет VoIp Integration.
    Більше інформації про цю інтеграцію ви можете знайти тут:
    1. https://www.espocrm.com/features/bin...gration-setup/
    2. https://www.espocrm.com/features/bin...ntegration-ru/
    Стосовно відповідей на питання.
    Якщо профіль Наталії зареєстрована у Вас в Espo з визначеним номером то система автоматично визначить, що дзвонить саме Наталія. Окрім того, якщо в момент дзвінка Наталії Ви будете знаходитись в Espo то зможете одразу відповісти на дзвінок, переговорити та занотувати про що був дзвінок. Також є можливість автоматичного переходу на її сторінку в момент підняття слухавки. Записи розмови є доступними у випадку збереження дзвінків в історії. Для доступу до запису необхідно добавити поле 'records' в макет дзвінків.
    Last edited by Maximus; 04-04-2019, 08:45 AM.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Maximus View Post
      Доброго дня,
      Окрім того, якщо в момент дзвінка Наталії Ви будете знаходитись в Espo то зможете одразу відповісти на дзвінок, переговорити та занотувати про що був дзвінок.
      Відповісти на дзвінок з мобільного телефону, і він запишеться в ЕспоСРМ?

      Comment


      • Maximus
        Maximus commented
        Editing a comment
        Якщо двінок від Вашого клієнта надійшов і Ви його прийнали в Еспо то у Вас буде вибір зберегти його чи ні. На відео здається це видно. Можна також встановити, щоб дзвінок зберігався автоматично.

    • #4
      Якщо EspoCRM закрита, з нею ніхто не працює, і в цей час ми приймаємо дзвінок, він буде записаний в EspoCRM?

      Comment


      • Maximus
        Maximus commented
        Editing a comment
        Повинно зберігатися, але для цього Вам необхідно увімкнути автоматичне збереження дзвінків. Я пропоную Вам зареєструвати у нас на клауді пробний акаунт разом з VoIP розширенням. У Вас буде місяць безкоштовного користування та тестування.
    Working...
    X