Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lead Capture Bad server response

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kathariasumit
    started a topic Lead Capture Bad server response

    Lead Capture Bad server response

    When I try to create an entity it will not save the entity, and pops up with a box saying bad server response.
    Please guide me

  • kathariasumit
    replied
    Thank you for reply

    Now I able to create Lead capture but when I try to post data using form I got an error

    [2018-09-14 11:38:42] Espo.ERROR: Display Error: No payload provided., Code: 400 URL: /crm/api/v1/LeadCapture/5b9b9c9575a8b8ea9 [] []

    Leave a comment:


  • yurikuzn
    replied
    Try this fix: https://github.com/espocrm/espocrm/c...2e827e7b8e4f7e

    Leave a comment:


  • kathariasumit
    replied
    [14-Sep-2018 10:49:19 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function Espo\Services\random_bytes() in /home/username/public_html/crm/application/Espo/Services/LeadCapture.php on line 120

    Leave a comment:


  • kathariasumit
    replied
    [2018-09-14 07:08:01] Espo.ERROR: CronManager: Failed job running, job [5b9b5e15675062c42]. Error Details: Job CheckEmailAccounts 5b9a59d0708209c2e: [0] cannot connect to host ; error = fsockopen(): unable to connect to ssl://mail.twominds.co.in:993 (Unknown error) (errno = 0 ) [] []

    Leave a comment:


  • kathariasumit
    replied
    Ho to delete failed log
    Administration > Scheduled Job > Check Personal Email Accounts. Make sure there are no records with failed status.

    Leave a comment:


  • yurikuzn
    replied
    Please check logs https://github.com/espocrm/documenta....md#check-logs

    Leave a comment:

Working...
X