Announcement

Collapse
No announcement yet.

CRON JOB not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • eymen-elkum
    replied
    Can you confirm if this issue happened after upgrade or after extension install / uninstall?

    Leave a comment:


  • leon.brehme
    replied
    The daemon itn't working either.
    I think it has something to do with the path...

    Leave a comment:


  • leon.brehme
    replied
    lazovic

    The path to php is correct, same goes for the path to the cron.
    I also see syslogs for the execution of the cronjob.

    Leave a comment:


  • lazovic
    replied
    leon.brehme,

    There may be a couple of reasons for this behavior. First, check whether the path to PHP and the path to cron script itself is set correctly.

    Leave a comment:


  • leon.brehme
    replied
    Hi lazovic,

    I wanted to ask if you have any suggestions on where to start troubleshooting this issue. I'm not sure what the problem might be.
    Thank you for your help!

    Best regards​

    Leave a comment:


  • leon.brehme
    replied
    Hi,

    sure: Ubutnu 22.04. LTS, running as LCX on Proxmox 8.2
    Im running php 8.3.8

    The cron is executed by the www-data user with the command in the screenshot.

    Leave a comment:


  • lazovic
    replied
    Hi leon.brehme,

    Please tell me where exactly your EspoCRM is hosted? On what hosting?
    Can you please take a screenshot of what the crontab looks like and what command you run to open it?

    Leave a comment:


  • leon.brehme
    started a topic CRON JOB not working

    CRON JOB not working

    Hi there,

    ​I have a problem with the cron job. Unfortunately it does not work. No errors appear in the logs, the system itself also reports that everything is ok except that cron jobs are not executed.

    As soon as I start the job manually via e.g. “php command.php run-job Cleanup” it also works and I can see it under .../#Admin/jobs.

    Unfortunately, running the cron.php has no effect (whether via the crontab or manually via the shell). But it does run, as you can see in the system logs.

    I have moved the server from Debian to Ubuntu, since then the cron does not work, everything else works fine since the migration.

    Any suggestions and help would be appreciated.

    We are using the latest EspoCRM version.

    Thank you very much!

    Best regards, Leon
Working...
X