Announcement

Collapse
No announcement yet.

EspoCRM 6.0.0-beta4 released

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sumi333
    commented on 's reply
    It's really useful post,Buy Email Database
    thanks for sharing your information See more details....

  • emillod
    commented on 's reply
    Okay, i've fixed that. It's not a bug.

  • yuri
    commented on 's reply
    I don't know. Did you try to debug the problem?

  • emillod
    replied
    yuri is that possible that because of update to the newest version field auto-number generating only odd numbers?

    Leave a comment:


  • yuri
    replied
    Upgrade from beta4 to 6.0.0: https://www.espocrm.com/downloads/up...4-to-6.0.0.zip

    Leave a comment:


  • yuri
    commented on 's reply

  • yuri
    commented on 's reply
    Hi, Thanks for reporting. Fix: https://github.com/espocrm/espocrm/c...f3d75334fe5951

  • item
    replied
    Hello Yuri,
    strange but i think ..
    i disable cache on chrome browser :

    i have book entity with calculed field "barcode" type "qrcode" : it's just this : barcode=string\concatenate("https://www.amazon.fr/s?i=stripbooks&rh=p_66%3A" , isbn );
    on listView .. when i select action "all result" .. it's seemt not recalculate all ! only first .. or .. is strange
    when i select one.. and click recalculate .. it's ok..

    i have a chrome extension "qr code reader" .... who facilte this.

    i think .. one is recalculed .. more no .. just try still now
    when select one ... no error..
    when select page .. ? not verified
    when select all .. error

    error log :

    Espo.WARNING: E_WARNING: in_array() expects parameter 2 to be array, string given {"code":2,"message":"in_array() expects parameter 2 to be array, string given","file":"/application/Espo/Core/Select/SelectManager.php","line":2814,"context":{"params" :{"where":[{"type":"and","value":[{"type":"notEquals","attribute":"isbn","value": ""} ,{"type":"isNotNull","attribute":"isbn","value": nu ll}]}],"select":"pictureId,pictureName,name,number,lo cat ion,isbn"},"passedAttributeList":"pictureId,pictur eName,name,number,location,isbn","seed":"[object] (Espo\\Custom\


    Regards
    Last edited by item; 10-20-2020, 09:55 PM.

    Leave a comment:


  • item
    commented on 's reply
    on your log file : data/ folder ..

  • murugappan
    commented on 's reply
    Which folder or file please?

  • yuri
    commented on 's reply
    It seems that you have an issue with file permissions.

  • murugappan
    replied
    yuri I did the folowing:

    (1) Install a fresh version of beta4
    (2) Did a cli rebuild. Everything ok up to this point.
    (3) Copied the custom->espo folder from another instance created using 5.9.3
    (4) Did a CLI rebuild. Rebuild was ok.
    (5) Started espocrm application - failed error 500.

    I have attached the custom folder and log file. We normally copy the espo folder from custom folder to other instances to apply the changes we have made. Example when we apply changes from the development instance to a production instance.
    Attached Files

    Leave a comment:


  • murugappan
    commented on 's reply
    I will reinstall and rebuild using CLI. I will revert soon.

  • yuri
    commented on 's reply
    Thank you.

  • item
    replied
    Some Tipo error :
    on : application/Espo/Core/Select/SelectManager.php

    'relavance' => self::FT_ORDER_RELEVANCE, i think is : 'relevance' ? i don't know where is used but maybe

    And on documentation


    the directory path is wrong : custom/Espo/Custom/SelectManager/Account.php. missing S

    Regards

    Leave a comment:

Working...
X